Skip to main content

JTI Certified Practitioners

JTI Certified Practitioners hebben een accreditatie voor het werken met de JTI vragenlijsten en materialen.

jti certified practitioner

JTI Certified Practitioners zijn in staat om deze op een professionele wijze te beoordelen en terug te geven in een feedbackgesprek aan hun cliënten. 

Ze hebben verschillende manieren geleerd om naar een vraagstukken te kijken vanuit de diversiteit van typologie en ze weten hoe ze verschillende ‘lenzen’ kunnen toepassen.
AlsJTI Certified Practitioner heb je gratis toegang tot het online JTI systeem met uitgebreide rapportages, downloads en trainingsmateriaal. 

JTI Certified Practitioners staan vermeld op de website van de Jungian Type Academy. JTI Certified Practitioners kunnen tegen een sterk gereduceerd tarief opnieuw deelnemen aan de eerste twee dagen van een toekomstige accreditatietraining.

Jungian Type Academy

jti logoJungian Type Academy - Accreditatieopleiding van de Jungian Type Index en voor typologieverdieping in Nederland. De JTI Accreditatie en de Specialisatie Modules zijn bedoeld voor professionals met mensgerichte beroepen. De kennis is breed toepasbaar in allerlei branches. Na het volgen van de accreditatieopleiding ben je JTI Certified Practitioner.

Inloggen / Uitloggen gebruikers