Skip to main content

Remco Nijboer

Remco Nijboer
T. 06 - 102 498 95
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oprichter van, en docent aan, de Jungian Type Academy. Als licentiehouder van de JTI Nederland en België accrediteer ik nieuwe JTI gebruikers en zet ik mij in voor een gevarieerd aanbod aan nascholingen, verdieping en 'een leven lang leren'. 
Tevens mede-auteur van het boek '80 Oefeningen om typologie toe te passen in teams'. 

In mijn aanpak in coachingen of teamtrainingen combineer ik meestal JTI en ActionTypes. Twee instrumenten die, via een andere weg, hetzelfde zeggen. 

Lees meer: Remco Nijboer

Iwan Nijkamp

Iwan Nijkamp
T. 06 - 523 261 47
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oprichter van, en docent aan, de Jungian Type Academy. Ik deel net als Remco graag mijn ervaringen en kennis over de JTI en ik hoop dat we met onze passie mensen kunnen inspireren ook te gaan werken met dit mooie instrument die een gemeenschappelijke taal biedt met handvatten om wederzijds begrip te kweken bij mensen.

Naast mijn werk voor de academy ondersteun en adviseer ik mensen en bedrijven met werkgerelateerde vraagstukken via mijn bedrijf IN Talenten Verbinden.

Lees meer: Iwan Nijkamp

Jungian Type Academy

jti logoJungian Type Academy - Accreditatieopleiding van de Jungian Type Index en voor typologieverdieping in Nederland. De JTI Accreditatie en de Specialisatie Modules zijn bedoeld voor professionals met mensgerichte beroepen. De kennis is breed toepasbaar in allerlei branches. Na het volgen van de accreditatieopleiding ben je JTI Certified Practitioner.

Inloggen / Uitloggen gebruikers