Management

Word jij een JTI Certified Practitioner? 

Met de JTI krijg jij als leidinggevende inzicht en concrete handvatten die nodig zijn voor het ontwikkelen van jouw mensen en jouw team en daarmee een belangrijke sleutel naar vertrouwen en een betere samenwerking. Accrediteer jezelf voor de Jungian Type Index, JTI !

IIn de 4-daagse accreditatieopleiding leer je de achtergronden en technieken van de JTI en leer je hoe je de JTI methodiek kunt toepassen. Na succesvolle afronding ben je gekwalificeerd en erkend JTI Certified Practitioner. Je leert hoe je je mensen kunt motiveren en hen belangrijke inzichten kunt geven vanuit de verschillende voorkeuren. Daarmee krijg je minder weerstand bij verandering en geef je sneller richting en sturing in de processen. 

Wat bieden wij?

Accreditatieopleiding JTI

Accreditatieopleiding JTI

In de 4-daagse accreditatieopleiding leer je de achtergronden en technieken van de JTI en leer je hoe je de JTI methodiek kunt toepassen. Na succesvolle afronding van de opleiding ben je JTI Certified Practitioner.

Bekijk Accreditatieopleiding

Vervolgopleidingen na de accreditatie

2 Daagse Teamontwikkeling met de JTI inclusief Accreditatie TeamKompas

2 Daagse Teamontwikkeling met de JTI inclusief Accreditatie TeamKompas

In de 2 daagse opleiding Teamontwikkeling met de JTI wordt jij op een bevlogen manier meegenomen in de dynamiek van voorkeuren in teams. Je leert hoe je zelf mensen inzichten kunt geven vanuit de verschillende voorkeuren en hoe je daarmee richting kunt geven in de teamtrajecten. Tevens wordt je met deze opleiding geaccrediteerd voor het werken met TeamKompas.

Bekijk de opleiding teamontwikkeling

Specialisatie Modules

1 Daagse Specialisatie Modules

1 Daagse Specialisatie Modules

Diverse 1 daagse specialisatiemodules voor JTI Certified Practitioners.
  • Type en Coaching
  • Type en Verandering
  • Type en Motoriek
  • Type en Drijfveren
  • Type en Sales
  • Type en Conflict

Bekijk de specialisatie modules

Jungian Type Academy

jti logoJungian Type Academy - Accreditatieopleiding van de Jungian Type Index en voor typologieverdieping in Nederland. De JTI Accreditatie en de Specialisatie Modules zijn bedoeld voor professionals met mensgerichte beroepen. De kennis is breed toepasbaar in allerlei branches. Na het volgen van de accreditatieopleiding ben je JTI Certified Practitioner.

Inloggen / Uitloggen gebruikers