Mind Brain Body Movement 3 days in Telemark - Norway.

3 Daagse specialisaties | voor JTI Certified Practitioners

Everything is connected. There is a 1-to-1 relationship between the brain and the body. 

  • Do you work with typology in a mental way (for example JTI or MBTI)?
  • Are you ready to deepen your motor skills?
  • Be inspired and fill your toolkit with new and practical knowledge.

Inspire yourself 3 days in Telemark - Norway. Read more

Nieuwe JTI Certified Practitioners en Team Kompas Practitioners

 jti certified practitioner 2021

Maarten Cuijpers, Esther Lankamp, Edwin Pals, Annemiek Pouw, Anne Veerle Brunnekreef, Elze Neijenhuis en Yord van Damme mochten we afgelopen week welkom heten als JTI Certified Practitioner. Opnieuw mochten we aan de slag met een groep zeer enthousiaste mensen die nu geaccrediteerd zijn voor het werken met JTI én het Team Kompas. 

Lees meer

Supertrots op onze nieuwe JTI Certified Practitioners Anouk Boomkamp - Molendijk en Raymond Lamars

JTI certified Pratitioners2021

Afgelopen donderdag de officiële afsluiting van 4 mooie, leerzame en inspirerende accreditatiedagen zowel voor de deelnemers als de docenten. Met de positieve afronding van het examen en de overhandiging van het certificaat JTI Certified Practitioner aan Anouk en Raymond hebben we er in Nederland weer twee enthousiaste mensen bij die kunnen werken met JTI vanuit de nieuwste inzichten.

Hartelijk gefeliciteerd! We wensen jullie heel veel mooie JTI feedbackgesprekken. We zien jullie 4 november opnieuw, bij de accreditatie van Het Team Kompas, daarvoor zijn nog enkele plaatsen vrij. 

Accreditatie JTI, Team Kompas bij Erve Berghuis

erve borghuis 2021

We gaan ervan uit dat het straks weer kan en mag na de zomervakantie en we verheugen ons erop om de 4-Daagse JTI accreditatie en de 1-Daagse vervolgtrainingen weer te mogen organiseren bij Erve Berghuis, een prachtige locatie in de omgeving van landgoed Twickel Delden.

Talentontwikkeling met Twan Paes

patrick van bruggenPatrick van Bruggen beschreef in een eerdere blog de werkwijze van Ciska de Bruijn en haar inzet van JTI.

"Waar een oordeel begint eindigt de waarneming"

In zijn nieuwste blog over talentontwikkeling interviewde hij Twan Paes, een zeer ervaren JTI Certified Practitioner. Twan is directeur van WIAL Nederland. Twan kan bevlogen vertellen over zijn Team Performance Loop, de Action Learning methode en de positieve resultaten die hij daarmee behaalt. Ook vertelt hij aan Patrick hoe hij naast de Actionlearning methodiek JTI gebruikt en waarom deze aanvulling zo waardevol is. 

Lees hier de blog

Talentontwikkeling | Teamcohesie optimaliseren met JTI

patrick van bruggenPatrick van Bruggen schreef verschillende blogs over talentontwikkeling en de inzichten die hij kreeg vanuit zijn gesprekken met mensen uit de topsport. Als leek in de sportpsychologie verdiepte Patrick zich de afgelopen periode in het verbeteren van de teamcohesie met de vraag:

Als je de teamcohesie optimaliseert heeft dit dan ook positieve invloed op de teamprestaties?

Er zijn verschillende methodes om deze cohesie binnen een team inzichtelijk te maken, en voor een van deze methodes kwam hij uit bij Ciska de Bruijn, sportpsycholoog en JTI Certified Practitioner. Ciska vertelt aan Patrick hoe ze JTI inzet en waarom en daarvoor kiest.

Lees hier de blog

Marjan, Vivianne en Leon - JTI Certified Practitioner

 jti certified practitioner 2021

Afgelopen week mochten we Marjan van de Blankevoort, Vivianne Carpay en Leon Mentink verwelkomen als JTI Certified Practitioner. In een hybride vorm waarin we 100% coronaproof konden werken, ontstond er een mooie dynamiek. 

Lees meer

  • 1
  • 2

Jungian Type Academy

jti logoJungian Type Academy - Accreditatieopleiding van de Jungian Type Index en voor typologieverdieping in Nederland. De JTI Accreditatie en de Specialisatie Modules zijn bedoeld voor professionals met mensgerichte beroepen. De kennis is breed toepasbaar in allerlei branches. Na het volgen van de accreditatieopleiding ben je JTI Certified Practitioner.

Inloggen / Uitloggen gebruikers