Accreditatie opleiding Jungian Type Index

4 Daagse JTI accreditatie | JTI Certified Practitioner

jti certified practitioner

In de 4-daagse accreditatieopleiding leer je de achtergronden en technieken van de JTI kennen en leer je hoe je de JTI methodiek kunt toepassen. Na een succesvolle afronding ben je gekwalificeerd en erkend JTI Certified Practitioner. 

Lees meer

Accreditatie 'Werken met het Team Kompas'

1 daagse accreditatie module 

team kompas certified

Werken met het TeamKompas | Voor JTI Certified Practitioners

Het Team Kompas is een praktisch instrument voor Teamontwikkeling. Team Kompas wordt gebruikt om teams efficiënter en effectiever te laten samenwerken. Een Team Kompas Rapport kan worden gemaakt door een JTI Certified Practitioner met een accreditatie voor het Team Kompas. De practitioner maakt hierbij gebruik van de verkregen JTI voorkeursprofielen van de teamleden.

Lees meer

2 Daagse Teamontwikkeling met de JTI

2 Daagse Teamontwikkeling | voor JTI Certified Practitioners

In de 2 daagse opleiding Teamontwikkeling met de JTI wordt jij op een bevlogen manier meegenomen in de dynamiek van voorkeuren in teams. Je leert hoe je zelf mensen inzichten kunt geven vanuit de verschillende voorkeuren en hoe je daarmee richting kunt geven in de teamtrajecten. Tevens wordt jij met deze opleiding geaccrediteerd voor het werken met het Team Kompas.

Lees meer

4 Daagse accreditatie opleiding JTI in Noorwegen

4 Daagse JTI accreditatie Noorwegen + 1 dag in Nederland | JTI Certified Practitioner

Dit betreft een 5-daagse accreditatie opleiding: Vier dagen in Noorwegen, de vijfde dag in Nederland. In deze 5-daagse leer je de achtergronden en technieken van de JTI en leer je hoe je de JTI methodiek kunt toepassen. Na succesvolle afronding ben je gekwalificeerd en erkend JTI Certified Practitioner.

Lees meer

1 Daagse Specialisatie Modules op JTI

1 Daagse specialisaties | voor JTI Certified Practitioners

In diverse 1 daagse specialisatie modules kun je bieden verdieping opleiding Teamontwikkeling met de JTI word jij op een bevlogen manier meegenomen in de dynamiek van voorkeuren in teams. Je leert hoe je zelf mensen inzichten kunt geven vanuit de verschillende voorkeuren en hoe je daarmee richting kunt geven in de teamtrajecten.

Lees meer

  • 1
  • 2

Jungian Type Academy

jti logoJungian Type Academy - Accreditatieopleiding van de Jungian Type Index en voor typologieverdieping in Nederland. De JTI Accreditatie en de Specialisatie Modules zijn bedoeld voor professionals met mensgerichte beroepen. De kennis is breed toepasbaar in allerlei branches. Na het volgen van de accreditatieopleiding ben je JTI Certified Practitioner.

Doelgroepen

Trainer / Coaches Accreditatie
HRM professionals & Recruiters
Managers Leidinggevenden
Topsport - AT Bridge Accreditatie
Persoonlijke Ontwikkeling
PersoonlijkheidType Bridge Accreditatie

Inloggen / Uitloggen gebruikers