Skip to main content

2 Daagse JTI training Persoonlijke Ontwikkeling

2 Daagse training persoonlijke ontwikkeling met JTI | zonder accreditatie

De 2- daagse JTI-training zonder accreditatie. Deze training is voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling en meer wil weten over zijn of haar eigen voorkeuren en wat voor een invloed die hebben in je dagelijks functioneren.

In de JTI training persoonlijke ontwikkeling wordt je op een persoonlijke en bevlogen manier meegenomen in de theorie van de JTI en hoe deze werkt voor jou.

  • Je leert wat voorkeuren zijn en wat ze voor jou betekenen.
  • Je leert hoe je jouw eigen voorkeuren optimaal kunt gebruiken en hoe je kunt werken vanuit jouw kracht!
  • Voorkeuren zijn niet beperkend, ze geven je inzicht in jezelf en inzicht in het beeld hoe je kijkt naar de mensen om je heen.
  • Je zult merken dat dit een verrijkende ervaring is in je dagelijkse leven, in zowel je werk, je thuissituatie, en bijvoorbeeld in contacten met vrienden.
  • Het verruimd je blik op de jezelf en de mensen om je heen!

Kortom een opleiding die je leven verrijkt en waar je vaak op terug kunt vallen in je dagelijks leven. Hoe mooi is dat!

Jungian Type Academy

jti logoJungian Type Academy - Accreditatieopleiding van de Jungian Type Index en voor typologieverdieping in Nederland. De JTI Accreditatie en de Specialisatie Modules zijn bedoeld voor professionals met mensgerichte beroepen. De kennis is breed toepasbaar in allerlei branches. Na het volgen van de accreditatieopleiding ben je JTI Certified Practitioner.

Inloggen / Uitloggen gebruikers