Type en Coaching

1 daagse specialisatie module 

JTI inzetten bij Coaching 

De kracht van de Jungian Type Index (JTI) en de MBTI ten opzichte van vele andere instrumenten die op Jung gebaseerd zijn, is dat dit instrument direct handvatten geeft. Handvatten gericht op ontwikkelen of op herstel van balans.

Lees meer

Type en Verandering

1 daagse specialisatie module

Hoe gaan de verschillende voorkeurstypes om met verandering. De onderlinge verschillen zijn groot. Inzicht in deze verschillen en overeenkomsten help bij veranderprocessen!

Lees meer

Type en Motoriek

1 daagse specialisatie module 

De specialisatie JTI en motoriek is bedoeld voor trainers en coaches die al met typologie werken maar graag meer willen weten over de fysieke aspecten van de voorkeursprofielen en hier mee willen leren werken.

Lees meer

Type en Conflict

1 daagse specialisatie module 

Wannéér iemand een conflict ervaart verschilt per type. En bij een irritiatie of conflict gaat ieder 'type' er anders mee om. Tijdens deze specialisatie krijg jij inzicht in hoe dit voor ieder type werkt. Deze specialisatie is bedoeld voor de JTI geaccrediteerde die in de dynamiek van interactie, en dus soms conflicten, acteert.

Lees meer

Type en Sales

1 daagse specialisatie module 

Aansluiten. Dat is waar het om draait bij verkoop. In deze specialisatiemodule van de JTI krijg jij handvatten in het aansluiten bij de ander. 

Lees meer

1 Daagse Specialisatie Modules op JTI

1 Daagse specialisaties | voor JTI Certified Practitioners

In diverse 1 daagse specialisatie modules kun je bieden verdieping opleiding Teamontwikkeling met de JTI word jij op een bevlogen manier meegenomen in de dynamiek van voorkeuren in teams. Je leert hoe je zelf mensen inzichten kunt geven vanuit de verschillende voorkeuren en hoe je daarmee richting kunt geven in de teamtrajecten.

Lees meer

Jungian Type Academy

jti logoJungian Type Academy - Accreditatieopleiding van de Jungian Type Index en voor typologieverdieping in Nederland. De JTI Accreditatie en de Specialisatie Modules zijn bedoeld voor professionals met mensgerichte beroepen. De kennis is breed toepasbaar in allerlei branches. Na het volgen van de accreditatieopleiding ben je JTI Certified Practitioner.

Inloggen / Uitloggen gebruikers